Dom > Novosti > Sadržaj

Koja je razlika između univerzalnog koda i jedinstvenu šifru?

Mar 07, 2016

Universalcodemeans:oneremotecancontrolmorereceiver
Uniquecodemeans:oneremotecancontrolonlyonereceiver

Napravili smo novi dizajn PCB table, novi kontroler će imati jasan kod funkciju, kao na sledećoj dodir udaljene:

RF ŠIFRA
Prijemnik može biti pod kontrolom bilo koji isto udaljene kao fabrika podrazumevano; daljinski upravljač isporučuju sa jedinstvenom šifrom RF kao fabrika podrazumevano; Potrebno je jedinstveni kontrolu, molim vas podudara broj prije instalacije i koristite.

Odgovarajuću šifru operacija
Po potrebi jedinstveni kontrola "ili" novi daljinski kodiran je, uparivanje daljinski i prijemnik kao ispod uputstvo za operaciju pre upotrebe:
1. korak 1: pritiska ključa "Režim" i držanje, vlast na kontroleru, opterećenje led diode će biti 50% Svetlina bele kao odaziva.
2. korak 2: kontinuirano da pritisnite taster "Pauziraj" za 3 puta u roku od 5 sekundi nakon koraka 1, svetlinu led diode će preći sa 25% -10% kao odaziva.
3. Codelearning uspješno, na led diode će biti backtothe statusa prije negošto isključi napajanje, a prijemnik može biti samo kontroli za daljinski.
4.Ifnot, molim vas re-operatefromstep1 u 2.

Jasna Šifra operacije
Nazad u fabrici podrazumevani, zid-panel mogu biti kontrolisani od strane bilo koga isti daljinski upravljač.
1. korak 1: pritiska ključa "Režim" i držanje, vlast na kontroleru, opterećenje led diode će biti 50% Svetlina bele kao odaziva.
2. korak 2: kontinuirano da pritisnete "Brzina/svetlina-" 3 puta u roku od 5 sekundi nakon koraka 1, svetlinu led diode će preći sa 25% -10% kao odaziva.
3. Codeclearing uspješno, na led diode će biti backtothe statusa prije negošto isključi napajanje, a prijemnik može biti kontrolisana bilo daljinskog upravljača (bilo koji isti daljinski upravljač može da se koristi da biste obrisali šifru).
4. ako ne, molim vas re-operatefromstep1 u 2.

Pomoću nove funkcije, dva izbora može biti transformisani jedni druge, tako da ne morate da razmislite kako da napravi izbor na universalcodeorunique kodu.