Dom > Novosti > Sadržaj

Prebacivanje napajanja za nabavku instalaciju i upotrebu životne sredine

May 07, 2015

A, nikad ne Instaliraj izvor energije u visokim temperaturama okruženja.

B, dalje kroz toplote prenos toplote na tri načina:

• Tokom instalacije, stvara prostor u na otvoreni, izložen mogućoj tako da vazduh tokova, kada da biste instalirali u kutiju, kutija mora biti Najveća moguća, a na vrhu i dnu, napred i nazad, levo i desno simetrična otvorite rupe da dozvoli vazduh teku, poboljšane KONVEKTORSKE i samim tim postići svrha hlađenja u atmosferu.

• Prilikom instaliranja energija i dalje napajanje strujom na veći lim se smanjuju toplote delimične toplote željeza provodljivost da vlast, a onda, korišćenjem lim toplote umivaonici, kako bi se svrha smanjenje temperature napajanje strujom. Izbegavajte napajanje direktno na sunрer, drveta i drugih materijala, nisu pogodne za prenos toplote

Da bi se obezbedila dugovečnost energije, moraju se smanjiti što je više moguće Radna temperatura snabdevanja strujom. Kada je u pitanju određene koristi, zbog ekoloških ograničenja, nije idealno, kada je instaliran prema mehanizam za prenos toplote od proizvode dalje sve tri režima toplote prenos za hlađenje, energije za nabavku operativna temperatura normalna, mogu da imaju koristi na život te napajanje, u suprotnom to će skratiti život napajanje ili čak oštetiti napajanje strujom.