Dom > Novosti > Sadržaj

LED kontroler je ključ razvoja inovacije

Jan 14, 2016

Predgovor:
LED kontroler industrija putovanje daleko, takođe veoma tamna, donand #39; t da znam da li će ovo da je izgubljeno. Ali ako se zaustavi u ovom trenutku, ta donand #39; t zaslužuju dogadjanjima, uvek ostani tu, do razuzdan život. U todayand #39; s brzom ekonomskom razvoju, sve više preduzeća shvatili značaj inovacija, inovacije u duši jedan poduhvat je nezamenljivo, bez obzira na to koliko je briljantan proizvoda je takođe će imati za andquot; dateandquot; ili andquot; universalandquot; dan! Samo neprekidne inovacije napredak, možete da razdelite jing Torn, sve do pred nama.

Drugo, konkurencija preživjeti
Razvoj kineske domaće industrije LED kontroler Mada samo se brzo, ali konkurencija je veoma žestoka. Provincije Guangdong se oslanja na Primorski grad u moru, takođe pokrajini specijalne ekonomske zone, industrijske elektronike je najviše razvijen, kontrolor LED ovde se ubrzano razvija, istovremeno je i najkonkurentnija, smo samo kroz stalna inovacija promijeniti sebe kako bi povećale svoju konkurentnost. LED kontroler preduzeća trebalo bi da ojača profesionalni i tehničko osoblje, obuku, da formiraju visokog nivoa i stabilna randamp; d tim; Trebalo bi da aktivno gradi povoljnog okruženja, promoviše potencijal postojeće tehnologije u potpunosti objavljen, promociju inovativnih talenata protok na enterprise i ojačati mehanizam podsticaja talenat.

Tri inovacije i raznim imenima
U industriji LED kontroler i LED daljinski sistem, itd. Trenutni sistem za daljinsku kontrolu LED bi trebalo da kontinuirano jačanje jezgra ključnu tehnologiju za podršku razvoju industrije i istraživanja u vrhunska tehnologija. LED industrija konkurenciju, ključ leži u jezgru tehnologiju od konkurencije. Sistem daljinskog upravljača LED u količini patentu nam zemlja je manja, stoga, mora da poveća ulaganje u nauci i tehnologiji, pogotovo za LED epitaxial daljinski sistem, čip tehnologiju istraživanja i razvoja. Istovremeno, ojačati zaštitu prava intelektualne svojine, izgradnju patenta podataka usluge platforme, poboljšati industrije preduzeća ubrzati tehnoloških inovacija entuzijazam i motivaciju, da se jezgro tehnologiju da promovišu brzi razvoj industrije važno motor.
Bubanj fen za kosu mrežica pojas fen za kosu jedan bubanj fen za kosu tri povratne sprej fen za kosu ugalj peć ciklon producent gas generator