Dom > Novosti > Sadržaj

Dimmable i Dimmable LED lampe

Dec 08, 2015

Mnogi modernizovale LED lampe se prodaju u dve verzije; dimmable i dimmable. Morat ćete odabrati odgovarajući tip za tvoj osvetljenje kolo.

Već nekoliko godina proizvođači imaju uvodi LED lampe na tržište, sa konačnim ciljem zamenim usijano i CFL lampe. Dizajn ove lampe evoluirala od vrlo jednostavno-dimmable rešenja, sofisticirana, ali skupo dimmable rešenja, onda konačno da više smanjuje troškove dimmable rešenja.

Zatamnjenja LED lampe možete da sačuvate energiju i menja vizuelni izgled i raspoloženje vaš prostor. Možete da koristite dimmable LED lampa-dimmable kolo. Vi treba da koristiti-dimmable lampu dimmable kolo jer to može izazvati oštećenja na lampu ili kolo. Integralni lampe su jasno označene kao dimmable ili non-dimmable na ambalažu i na lampu.

Većina priguљena instaliran danas su dizajnirani da ih koriste velike snage strujnih kola da vozim tradicionalni vlakno lampe koje su bile sasvim nesmetano i dimmable promenu napona. LED lampe sa druge strane su niske potrošnje i složeniji. Za LED sijalica je SSD proizvod koji je ugrađen u strujna kola (koji se naziva upravljački program), a koje je potrebno za unos visokog napona AC trenutni i pretvara ga u nisko-naponske DC trenutni disk jedinicu na led diode. Pored toga vozač specifikacije nisu uniformu preko LED industriji.

Oni su veliki broj različitih tipova priguљena instaliran u kućama i poslovnim prostorijama razne specifikacije (PR. otpor; -ivica i pratećih ivice i elektronski). Tako da kada koristite novi LED lampe sa postojećim priguљena celokupni starih tehnologija sa novo koje može biti pravi izazov.

Koje se podudaraju sa starim i novim

Upravljački program u dimmable LED lampe možda raditi sa mnogim tipovima prekidaиem ali ne sve, na primer LED lampe su bolji sa pratećih ivice priguљena radije nego okarakterisan priguљena, ali se postojeće prekidaиem možda minimalne teret koji je previsoka za lampu na LED, PR. lampu vlakno 60W mogu koristiti prekidaиem koji ima minimalnu gomila 25W zamena LED ima rejting od energije od 6.5W - ispod nivoa koji je potreban za prekidaиem. Namenski LED priguљena оцену veoma niske minimalne energije.

Zatamnjenja iskustvo se može razlikovati sa LED. Sve u svemu na LED zatamnjenja performansi je regulisan mogućnosti LED vozač/čipu i kompatibilnost zatamnjenja kolo. Od kada postoje ogroman broj moguće kombinacije lampe i mutnije, to neće biti moguće da ima neki LED lampa koja radi u svim sredinama zatamnjenja.

LED je trenutno imaju niže zatamnjenja opseg od vlakno lampe – led diode trenutno dim na oko 10% od totalno osvetljenje dok je vlakno možda odem do 1-2%.  Nisko-Naponski transformatori kao koristi sa MR16 12V reflektora dodati i kompleksnosti

Šta će se desiti kada je prekidaиem nije kompatibilna sa lampu na LED?

Mnogi LED lampe su reklamira kao dimmable, međutim u stvarnosti performanse je mnoge od njih je impresivno sa poigravam se rezultati u zavisnosti od prekidaиem koristi i učitavanje na stazi. U nekim slučajevima LED lampa je vadi iz kutije i instaliran u sobu sa regulator saznanje treperenje i neujednačen korekciju na lagan nivo.

· Treperava - lampe pojaviti (takođe može doći ako-dimmable lampa se koristi)

· Izlazni filetima - nema svetla na kraju skale

· Mrtve putovanje - udaljuje prekidaиem je tamo je nema podudaranja promena na lagan izlaz (svetlo može pomutiti na prihvatljiv nivo)

· Nije glatko - lagan izlaz ne da pode sa dobrim vedrije linearno

· Više lampe - pitanjima može postati očigledna kada se dodaju više lampe

· Štetu ili otkazivanje - LED vozač, kolo ili LED je oštećena ili propadne.

· Tovar ispod minimuma - napajanje opterećenje LED lampe je ispod minimalnog po prekidaиem

· Mešovitom modeli različite modele LED će verovatno morati različite upravljačke programe - od kada upravljački programi se ponašaju drugačije ovo može dovesti do zatamnjenja pitanjima.

Šta ja tu mogu zatamnjenja LED sijalice?

· Idealno nadogradite svoje zatamnjenja kolo sa dobar kvalitet priguљena dizajniran za ČELU - lako uraditi za novi LED instalacije. Ovo je bila dobra investicija za na vek trajanja LED lampa.

· , Pobrini se da kupite ispravne dimmable ili dimmable LED za tvoj tip spoja

· Koristite kompatibilan prekidaиem

· Promena te sklop od zatamnjenja da bez zatamnjenja ako ne koristi mnogo toga

· Uklonite transformatora koristi sa 12V MR16 lampe i konvertovanje u 240V GU10 lampe u istom probu promenom držaču lampa (trebalo bi da bude završen do elektriиar)

· Treba da razmotrite kupovinu istog modela i vrstu LED lampa za svu opremu u blizini soba (sve lampe će imati isti upravljački program)

· i da je dobra ideja da kupim rezervnih - LED tehnologije (kao i sa drugim tehnologijama kao što su mobilni telefoni) je stalno unapređivanje i menja.

Najvažnija je: Konsultujte se sa kvalifikovanim električar da unesite izmene u svoje kolo.