Dom > Industrija znanja > Sadržaj

Zašto bi se TRIAC prekidaиem biti pusta?

Jul 25, 2016

U ovom trenutku, većina poluprovodnik dobavljači podržavaju lansiranje LED zatamnjenja ronilac sa funkcijom od TRIAC zatamnjenja iz razloga uctivosti potrošača, iako je ova vrsta zatamnjenja metodom nema nikakve zapaženo.

Danas, većina porodica u evropske i američko tržište radije Zatamnjivanje električne lampe po TRIAC mutnije. Nadaju se da električne lampe će biti zamenjeni svjetla LED direktno bez nove instalacije i svaka modifikacija na postojeća osnovna postrojenja.

Kao na TRIAC mutnije će negativno uticalo na LED svetla sa 5 aspekata, to nije na izuzetan način zatamnjenja.

Prvi deo negativan uticaj: na TRIAC mutnije neminovno će oštetiti faktora snage. Napajanje faktora smanjiće se udaljuje svetlinu je duboko kao način za prilagođavanje svetline za TRIAC koji je mutnije je klip talas, što će uticati na kvalitet svo napajanje.

Drugi deo negativan uticaj: u TRIAC će rezultirali su ozbiljne smetnje ЕМИ.

Treći dio negativnih uticaja: u TRIAC će rezultirao je kurs za konverziju energije u svjetlu cela. Stopa će biti niža od 20% udaljuje svetlinu je duboko.

Četvrti deo negativan uticaj: mutnije na TRIAC ne odgovara sa LED reflektorima, što će izazvati svetla da sjaji i da utiče na koristeći iskustva. U međuvremenu, na zdravlje potrošača će biti oštećen.

Peti komad negativan uticaj: TRIAC mutnije volju rezultirao je ozbiljan problem za THD. Dok je standardna međunarodna energija počne da zahteva ozbiljno THD norme. Na primer, EN61000-3-2.

Jednom rečju, to nije dobar izbor za LED svetlo da biti zatamnjene zbog TRIAC mutnije.