Dom > Industrija znanja > Sadržaj

Razvoj koje predvode osvetljenje

Jul 23, 2016

Sa električne lampe postepeno postaju istorija, LED rasvetu ušla je u domovima običnih ljudi. LED rasvjeta, i to sa svojih štedi energiju funkcije će biti više i više prepoznaju širom sveta.

Prednosti LED rasvetu je veoma istaknuta, LED lampa je visoka efikasnost blistava i dugo servis život i blistava efikasnost može dostići 2.5 puta Florescentna lampe i 13 puta električne lampe. Energetska kriza i povećanje svesti o štedi energiju, tako da to perspektivu za globalne LED rasveta tržište sve više bistar. U interesu tržišta i regulatornog dvojno stimulacija, veličinu globalne industrije LED je pokazao trend brzog rasta.

Kao na globalne energije i emisija smanjenje glas se povećava i veća, ne samo na gorepomenute nekoliko LED rasvjeta industrija razvila zemljama i regionima, druge zemlje na potražnju za proizvodima LED takođe raste.

U ovom trenutku, razvoj LED rasvetu u Kini je u punom zamahu, broj preduzeća unos polja raste u pravoj liniji, rezultira ekstremnim tržišni haos. Kako poboljšati na naučno -tehnološkog sadržaj LED rasvetu, smanjiti troškove, postati ključ za budućnost enterprise.