Dom > Industrija znanja > Sadržaj

Multi-zona Wifi kontrolu rešenje za koje predvode osvetljenje

Apr 28, 2016

Funkcija sistema kontrole kući osvetljenje je moćniji i interfejs je više oиovekoliиena. I sa više zona kontrole, koje možete da postignete da kontroliše svaku zonu osvetljenje efekte nezavisno. To može biti najviše 10 odvojene zone najviše. U kombinaciji sa aplikacija WIFI tehnologije, tera je kontrolisao je napredna, inteligentna i pogodan. možete da prilagodite oblast fotografije kao tvoje ideje, takođe može da se poveže sa porodicom skretnice kroz pametne telefone sa android ili apple sistema ili tablet, instalirati softver za odgovarajuće kontrole za kontrolu za promenu svetla LED. HMW-WIFI-V02 može da se koristi kao prekidaиem, CT, i RGB kontrolera, potrebno je samo da izaberete pravu kontrolu interfejs u softveru. koristi se za kontrolu mnoštvo svetla, kao što je, RGB LED striptiz svetla, LED moduli, vodio niz svetlo, sijalica do table i tako dalje. Ako ti donand #39; t imati pri ruci, bilo mobilnih uređaja sa kontrolnog softvera mogu da koristite i 2,4 G sa više zona RF daljinski kontrolisati. Ovaj model je dizajniran za konstantan napon, kao i stalna trenutni koje predvode svetla. To je zaista inteligentnog.

Funkcija:

1. kontrola vodio pruge (konstantan napon vodio svetla) andamp; plafon svetlo/nadole svetlo/panel svetlo (konstantna trenutna koje predvode lampe) u isto vreme ili pojedinačne kontrole od strane jednog mobilnog.

2. sa 3-u-1(RGB,CT, Dimming) jabuka/android softver. Jedan uređaj kostim za različite osvetljenje aplikacije scena, vrlo fleksibilna.


3. kompatibilan sa skretnice.

4. kontrolu do 10 zona.

5. jednostavno APP interfejs, lako se operacija.

Interfejs obojeno/RGB boje temperatura/CT interfejs prekidaиem/DIM interfejsa

Aplikacija