Dom > Industrija znanja > Sadržaj

Inteligentna LED rasvetu sa LED kontroler

Jun 18, 2016

Sa razvojem koje predvode osvetljenje, postepeno povećava potrebu za inteligentnije koje predvode kontroler i koje predvode ronilac. Dodavanje inteligencije u LED rasvetu treba pretočiti LED ronioci sa osnovnih funkcija u mikro LED ronilac ili programabilna logika kontroler.

Kvalitet svetlošću je veoma važan za mnoge osvetljenje aparata, uključujući komercijalne ekran i osvetljenje zabave. Od tri glavna faktora koji utiču na performanse LED su razlike u proizvodnju, temperature i narezivanje-u.

Razlika u proizvodnju

Izvoz za različite puno LED će imati velikih promena. Zbog razlika od proizvodnje, kvalitet svetlošću biće razliku ako komponente LED su iz različitih mnogo iako proizvode linije su isti. Inteligentna LED kontroler, sistem možete prilagoditi i nadoknadi razliku.

Temperatura

Izlazna koje predvode volje varira sa promenom temperaturu. Kompenzacija za ovaj efekat, sistem je potrebno senzor da podesi temperaturu. Na mikro kontroler čita podatke od senzora da biste podesili LED ronilac. Stoga, boju i na intenzitet blistava će biti dinamički kalibracija.

Narezivanje-u

Za narezivanje-u od LED će uticati na kvalitet svetlošću rezultira promena boje. Na primer, Crveni LED će imati brzinu narezivanja dodatak za nego plavi LED. Boja proizvedena od strane određenih izlaz energije, ili PWM frekvenciju će prebaciti sa prolaskom kroz vreme. Inteligentni kontroler će uzeti u obzir na opekotine i prilagoditi boju obline. U tom slučaju, Prelevanje boja će biti isti u celu životnog ciklusa u LED sistemu.

Ukratko, inteligentna LED kontroler možete da kreirate više moћe popraviti sistem paljenja