Dom > Industrija znanja > Sadržaj

6 tačaka ključ za izbor visoko QualityLed trake

Jun 20, 2016

Mnogi kupac od nas tražio dobar snabdevač koje predvode trake da kompatibilni za našeg visokog kvalitetakoje predvode kontroler andamp; prekidaиem.

Jer obično su kupili lošeg kvaliteta vodio trake.

Sada, voleo bih da podelim sa 6 ključnih tačaka za izbor visokokvalitetnih vodio trake od strane tvoje oči.

1. Proveri lemljenje zatvoru. Redovne koje predvode trake proizvodnju koristi automatska mašina SMT, koristite naredbu Zalijepi lemljenje i neočekivanih proces. Stoga, lemljenje zglobova koje predvode trake su glatka i lemljenje iznos nije, lemljenje arc zglobova iz platformu za FPC da predvode elektroda. Neke druge proizvodnja pruge lemljenje volumen neravni, dot kraj za zavarivanje stopala, takođe imaju različite stepene od lima se ne pojavi opis, što je tipičan fenomen ručnog zavarivanja.

2. potvrdu FPC kvaliteta. PFC uplaćen okrenula bakar i odjevena bakra, rolovani bakar povezani u celini, mogu biti proizvoljno zakrivljena preklop bez zavarivanja disk prolivali fenomen. Odjevena bakrena folija je podvezati, ako malo bolje pogledamo, da se brine iz veza jastučića i FPC。 Ako savijanje i mnogi, pojaviće se podloga za lemljenje van, previsoka temperatura će prouzrokovati za varenje podloga za isključivanje.

3. Proverite površine koje predvode trake koja je čista nivoa. Ako ga proizveo laku SMT mašinu, površinski Cistoca je vrlo dobro, ne vidim nikakve nečistoća i mrlja. Neke druge trake Povrsina je mrlje i površine u FPC će imati rezidualni Flaks i limenog slag.

4. pogledajte pakovanje. normalno koje predvode trake će se koristiti u anti-statički loše sa plastični tanjir. Nagibni plastične je nivo. Neki su samo koristi srebro ili normalna Bela, bez anti-statički funkcija, plastične roll je oporavak C nivou.

5. oznaku. Informacije o oznaci normalno koje predvode trake je puna, detaljne tehničke podatke, proizvode datum, za certifikaciju itd. Neki drugi bez tih informacija ili podataka koji je potpuno u redu.

6. lepka. Normalno vodio pruge koristi originalni 3M lepka koji je uvoz iz USA, obično u žuta naljepnica. Neki drugi koriste imitator verzija lepka, funkcijski ne tako dobro kao USA 3 M, obično u belom.