Dom > Industrija znanja > Sadržaj

4 saveti pronaći najbolje mesto za LED trake/trake

Jul 16, 2016

Koje predvode strip/traka je neverovatno način da donese osvetljenje na mesta, mislio da je nemoguć. Kratka dužina, nizak profil dizajn i jednostavna Samolepljive podršku donese veliki spektar mogućnosti gde može staviti LED strip/traka. Ali pokušaju pronalaženja savršen lokacija za postavljanje strip/traka može biti teško. Pokušaja da se masa različite opcije gde da stavite LED strip za najviše svetlo i izbegli žarišta teško može da uravnoteže i ostvari.

Top 4 dojave da predloži:

1. kada stavljaju trake/trake, razumem koja oblast treba da bude osvetljeno. Pre nego što trajno Priloži LED strip nikakve površine, okupi na strip sa snagom da vidim kako strip/traka gore. Onda stani gde treba da ode sa malo privremene trake ili imati drugi par ruku Podigni na strip. Onda stani nazad da li strip je dovoljno svetla i zasvetli željenu oblast. Ako svetlo se potukli, priložite ili kupite LED mutnije ili kontroler, da obori na nivo od sjaja. I izbor statički boja i različitih dinamičnih promjena u osvetljenje efekte kroz bežičnu dodirom daljinskog upravljača možete podesiti. I prema stvarnih potreba kupaca, to možete izvršiti nervozni menja, postepena promena, povratnog fleš i drugih efekata promena.

2. naći na kojoj poziciji će projekta svetlo u pravom smeru. Dok LED strip/traka je privremeno stavljen na mestu, hodaju okolo striptiz/traku da vidim ako se predviđa svetlo u pravcu potrebno. Ako LED striptiz svetlo projekata u pogrešnom pravcu pažljivo odvojiti Stripu i strip se sporo okretati do svetlo sija u pravom smeru, onda privremeno spajaju. LED strip svetla podji sa 120 zrak uglom od za pitomija osvetljenja. Može biti kontrolisana smer svetlosti menja ugao površine smještena je na.

3. izbegavajte žarišta tako što ćete postaviti LED strip od pravougaone površine. Na primer, kada LED traka se postavlja prema zadnjem zidu od je pod kabineta oblast, na LED će pojedinačno projekta na površini pored stripa kao svetlost na LED nemaju dovoljno daleko da se preklapaju. Da biste to izbegli, pokušajte da stavite LED svetlo striptiz bar 1 inč od svakog pravougaone površine. Ako ovo ne može da se izbegne, koristite lake difuzor za kreiranje izgled solidan linearni vatre, slična fluorescentnu cijev vatre.

4. Stavite LED strip kojeg ne vidite. Nakon što je pažljivo odlučuje o oblasti na lagan LED će zasvetleti, proverite da strip ne vidi se kao stavljanje na strip u vidljive oblasti bio pometen. Ako se može videti na LED strip, postavite mali komad ili oblikovanje ili premestite na strip dodatno unutra iz te oblasti da vide. Ako postoji previše reflektivni površinama, kao što su ogledala ili hroma površinama koristiti LED Aluminijumski profili sa raspršivačem za profesionalni izgled gotovih.

Nadam se da ove četiri savjeti su korisni za vaš projekat.