DMX512 dekoder

HX-DMXBM-4CHDMX512 DecoderHX-DMXBM-4CH, usvoji napredne mikro kontroler, može da prima DMX-512 standardni digitalni kontrolni signal koji se međunarodno široko koristi. Menja se signal sam

Detalji o proizvodu

HX-DMXBM-4CH
DMX512 dekoder

HX-DMXBM-4CH, usvoji napredne mikro kontroler, može da prima DMX-512 standardni digitalni kontrolni signal koji se međunarodno široko koristi. Signal pretvori PWM kontrolni signal da napravi LED lampu. To možete da se povežete digitalnu konzolu DMX promijeniti svetlo ili dinamičkih efekata. Osim toga, kad dekoder nije povezan sa konzolu DMX, to može koristiti kao kontroler sinhroni. To jest sinhronizovano možete kontrolisati broj dekodere i sijalica do.

Funkcija proizvoda

●The DMXBM-4CH je konstantan napon dekoder, prihvatiti međunarodne popularne DMX512 standardni digitalni kontrolni signal, pretvorite u PWM signal da vozim LED lampe, može primeniti na mnoštvo konstantan napon LED lampe, kao što su RGB LED modul, svetla, niska svetla.
●DMX dekoder može biti kontrolisana DMX gospodara, i dekoder može da se poveže signal linije nastavljaju da proširi kanale do 512, na kraju biti u stanju da postigne više promena na snazi.
●except priručnik-postavka adresu putem DIP prekidača, to je takođe može biti dodeljena adresa automatski, kada su svi dekoderi UMAK prebacite sve "0".
●IF ne master, DMXBM dekoder takođe može da se koristi kao sinkronizirani kontroler, svima njima možete da sinhronizujete rad kao Prevod-rad-sistem kada povezanim RJ45.
●When koristi na miru, DMXBM takođe može da se koristi kao normalan RGBW kontroler, sa 9 režime ukupno.
●In naređenje da ostvari sinhronizaciju više LED lampi, signal repetitora može da se koristi.
●There kanali za RGB izlaz, jedni omogućava maksimalnu struju od 4A.
●2-godina garancije.

Tehničke karakteristike

Radna temperatura

-20-60℃

Napon za nabavku

DC12 ~ 24V

0utput

4 kanala

Povezivanje režima

uobičajena anode

Spoljni dimenzija

L164 * W65 * H40 mm

Veličina pakovanja

L183 * W82 * H60 mm

Neto težina

360g

Bruto težina

410g

Izlazni sivo

RGB svaki 256 nivoa

Izlazni trenutni

< 4A(each channel)

Izlazna snaga

12V: < 192W, 24V: < 384W

Specifikacije interfejsa

Smer za upotrebu

Ovaj proizvod je u skladu sa DMX512 protokol, i kompatibilan Automatsko indeksiranje Obraćajući se i ručno uspostavljanje adresu.
1. svaki univerzalni DMX kontroler zauzima 4 DMX adrese. Usvojenom 2 prekidač Šifra načina da podesite adresu. Kada se usvaja Obraćajući se Automatsko indeksiranje, svi prekidači su "off" status. Kada se usvaja prekidač kôd da biste podesili adresa, 10 bit(FUN) je "off" status, kao i druge 9 bitova arebinary vrednost Šifra prekidač koji se koriste za podešavanje u DMX početni Šifra adrese. Prvo bilo je najniže naloga bit i deveti je najviši bit porudžbine. To možete podesiti 511 adresa kodovi. Šifru DMX početne adrese je jednak zbiru od 1-9. Ako spusti jedan deo koda prekidač ("ON" Postavi "1"), da te placevalue za ovaj deo. Ako pokret (set "0"), u placevalue je 0. Na primer: ako želite da podesite DMX početni Šifra adrese za 73, bi trebalo da se dole na 7, 4 i 1 komad Šifra prekidač za "1", a drugi za "0", onda je u placevalue sumu od 1-9 bitni 64 + 8 + 1. To jest, šifru DMX512 početne adrese je 73. (Šifra pozicija korespondencije kazaljke je na sledeći način)
Da biste odabrali Kanal sa Dial-linija Package(DIP) prekidač:

1. primer 1:

Kao figura 1, da biste podesili na DMX početni Šifra adrese za 37, preselite dole 6, 3th, 1 bita za "1", drugi za "0". A onda u placevalue sumu od 1-9, malo je 32 + 4 + 1, dok je za 37.

2. primer 2:

Kao figura 2, da biste podesili na DMX početni Šifra adrese za 328, trebalo bi da spusti se do 9, 7, 4 dela za "1", drugi za "0". Onda je u placevalue sumu od 1-9 bitni 256 + 64 + 8, dok je za 328.


Druga funkcija smer za upotrebu

1. test funkcije:
Signal za otkrivanje način: kada ZABAVNE (10) = OFF, a želite li prima Glavna kontrolna konzola DMX512 signal, zelena signalna lampica na spoljni pokrivanje bi brzo za iskri. U ovom trenutku, na stanje luminaire kontroliše konzolu. Kada ZABAVNE (10) = dalje, svetlo zeleni signal je brzina bi usporila. Ovaj put, luminaire stanje je pod kontrolom prekidač koji se mogu adresirati. Kada je "Zabavno" = "Dalje", test funkcije kao figura 3:
prekidač 1-9 od: Crna
Prekidač 1 = ON: crvena
Prekidač 2 = ON: zelena
Prekidač 3 = ON: plava
Prekidač 4 = ON: žuta
Prekidač 5 = ON: U redu
Prebacite 6 = dalje: Flash
Prekidač 7 = ON: napet promena

Prekidač 8 = ON: sve boje postepena promena
Prebacite 9 = dalje: teku

2. brzina izbor napet menja i postepena promena efekta:
Kada zabavne (10) = na, i 6 ili 9 malo biti za "Na", prekidač 1 i 5 su za dostupne razred velikom brzinom. Postoje 6 prekidač altogether.1-7 razreda sa: 0 ocene od brzine
Prekidač 1 = ON: 1 razred od brzine
Prekidač 2 = ON: 2 ocene od brzine
Prekidač 3 = ON: 3 razreda brzinama
Prekidač 4 = ON: 4 razreda brzinama
Prekidač 5 = ON: 5 razreda brzinama

Kao figura 4, kada svi prekidači su "ON" u isto vreme, više vrijednost se uzima kao dovršeni. Stanje dekoder je sledi test funkcije. Varijabilna brzina mu je 5. Pored toga, kada indikator signala (Zelena) trepće polako, prostire se ugrađeni program efektivnost dekoder. Kada dekoder prima DMX signal, indikator signala ili bljesak ubrzano.

Tipične aplikacije

Informacije o proizvodu za postavljanje naloga

Ime proizvoda

Broj artikla

DMX512 dekoder

HX-DMXBM-4CH

Istraga