Dom > o nama

Shenzhen Hoion osvetljenje Co., LTD je nauka i tehnologija kompanija, fokus na terenu od foto elektriиnih kontrolu LED. Povezane proizvode spadaju: RGB kontrolera, bežična RF kontroler, kontroler infracrvene veze udaljene, LED mutnije, RGB pojačalu, SPI kontrolera, LED Audio kontroler, master DMX512 kontroler, DMX512 dekoder, LED zatamnjenja upravljački program i tako dalje.

Drži smo gomilu Zdravo-kvalitet upravljanja tim i gomilu visoke tehnologije stručni tim. Uspeva da princip (ljudska kao fundamentalna), to je uvek poštujući znanja i intelektualac, pa to je urezano nam gomilu Zdravo kvaliteta, izuzetno sposoban coordingative tim sa dobar moralni i strogi stil. Kroz kontinuirani napori reprezentacije i zgrtanje neprekidne inovacije tehnologije, kompanija je osvojio trust i podršku od kupci od trenutka uspostavljanja. U skladu sa "kvaliteta proizvoda, neprekidne inovacije, vrhunsku uslugu" poslovna filozofija.

Izabrali smo dobar materijalni snabdevač kanala, strogi proizvodni proces da osigura savršen kontrole kvaliteta. R & D odeljenja neprekidno istraživanja i razvoj kreativnih proizvoda, da delite sa korisnicima naših usluga, i rastu zajedno. "Zadovoljstvo je garantovano" je merilo naše usluge, "koja premašuje očekivanja kupaca" je cilj naše usluge, hteli bi da sve od sebe da zadovolji potrebe naših kupaca i kreiranje veće, više detaljnije saradnju.